Družina, zaposleni, kakovost in okusnost ter hitra priprava

To so naše vrednote, za njimi stoji prav vsak zaposleni, od direktorja Silvestra do snažilke Nade, vsak delovni dan in v vsaki svoji odločitvi. Z veseljem jih – skozi svoje izdelke – delimo tudi z vami.

Družina

Skrb za družino je vtkana v naše (poslovne) gene in je naše najpomembnejše vodilo. Delamo kot družina, ustvarjamo hrano za družine in vračamo skupnosti, ki je naša širša družina. Zato so naša živila zdrava, kakovostna in okusna, zato ne delamo kompromisov pri izbiri sestavin, kot jih tudi doma ne bi. Zagotavljamo prijetno in spodbudno delovno okolje, ker so tudi zaposleni del naše družine. Okolje, v katerem delamo, je naša širša družina, zato podpiramo mnoge dejavnosti v skupnosti in pomagamo v stiskah.

Zaposleni

Zadovoljni in lojalni zaposleni so najpomembnejši del uspešnega in zadovoljujočega poslovnega delovanja. Imamo višje plače od branžnega povprečja, zaposlenim pomagamo pri osebnostni rasti in izobraževanju, organiziramo redno rekreacijo in tradicionalna srečanja, priskočimo na pomoč v socialnih stiskah. Zaposlujemo invalide, ker verjamemo, da ima vsak od nas pravico, da se dostojno preživlja. Mladim pomagamo pri izobraževanju in tako tudi zanje ustvarjamo varno poslovno prihodnost.

Kakovost in okusnost

Naša družba se ponaša z najvišjimi standardi kakovosti v Evropi, naša živila so narejena iz vrhunskih sestavin in vedno z mislijo na zdravje naših kupcev. Imamo svojo razvojno kuhinjo in svoj laboratorij, tako da neprenehoma preverjamo kakovost sestavin in živil ter razvijamo nova živila. Razvili smo postopek sušenja testenin, ki zagotavlja manjšo porabo energije in polnejši okus, bili smo pobudniki zakonske prepovedi škodljivih transmaščobnih kislin, smo zastavonoša prijaznih deklaracij in dobitniki priznanja za inovativna živila. Posebno ponosni pa smo na to, da naši izdelki niso le kakovostni, ampak so tudi odličnega okusa. Ko je naša hrana na šolskem jedilniku, so kuharice mirne, saj jih otroci »kar pomažejo«.

Hitra priprava

Namen naših živil je ponuditi kakovost in okus, kot če bi hrano pripravili sami, iz domačih sestavin, a brez velike porabe časa. Tako dobijo naši kupci najboljše iz dveh svetov: pripravijo si lahko jedi, ki prav tako polnovredne in okusne, kot če bi jih pripravljali sami, po tradicionalnih receptih, hkrati pa prihranijo čas. Dolge ure priprave se z našimi živili skrčijo na minute, ne da bi kakorkoli prizadeli kakovost obroka. Tako si lahko naši kupci privoščijo kakovostne in okusne obroke vsak dan, ne da bi porabljali dragoceni čas.